• Forskare i media, Christoph Haug

[2017-05-23] Tidningen ETC har intervjuat Christoph Haug med anledning av att han har initierat ett forskarmöte om, möten, på Handelshögskolan i nästa vecka.

• Forskare i media, Håkan Thörn

[2017-05-08] Håkan Thörn medverkar i SVT:s reportageserie Nationen. Avsnittet handlar om förortens utveckling och gentrifiering.

• Stök och skolk i skolan

[2017-05-03] Olof Reichenberg skall disputera och har studerat vad som händer i klassrummet. Han har studerat hur lärare och elever agerar samt vilka konsekvenser det får för elevers matematiska prestationer.

• Forskare i media, Johan Alfonsson

[2017-05-03] Arbetskritiken som framställer lönearbetet som meningslöst får allt större utrymme i debatten. Men en sådan kritik bidrar inte till att ta itu med det verkliga problemet, skriver Johan Alfonsson, doktorand i arbetsvetenskap.

• Forskare i media, Mattias Wahlström

[2017-05-02] Nej,då traditionen att gå ut och demonstrera första maj håller inte på att dö ut. - Redan för 100 år sedan, bara några år efter de första demonstrationerna, började man prata om att dagen hade förlorat sin udd.