Kalendarium

Seminarieserien Arbetsliv och Välfärd/Working life and welfare: Kön, lön och prestige

Tid: 2017-10-03 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Magnus Nermo, Sociologiska inst, Stockholms universitet och Charlotta Magnusson, SOFI, Stockholms universitet. Ordf: Ylva Ulfsdotter Eriksson

Föreläsare: Magnus Nermo, Sociologiska inst, Stockholms universitet och Charlotta Magnusson, SOFI, Stockholms universitet

Allmänna seminariet tillsammans med CSM/RESIST: Revolting New York: How 400 Years of Riot, Rebellion, Uprising, and Revolution Shaped a City

Tid: 2017-10-04 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Don Mitchell is Professor of Cultural Geography in the Department of Social and Economic Geography at Uppsala University and Distinguished Professor of Geography Emeritus at Syracuse University. His work focuses on historical and contemporary struggles over urban public space and the geographical of culture . Along with the late Neil Smith, he is the General Editor of the forthcoming Revolting New York: How 400 Years of Riot, Rebellion, Uprising, and Revolution Shaped a City (University of Georgia Press, 2018). Mitchell is the author of five books, including They Saved the Crops: Labor, Landscape and the Struggle over Industrial Farming in Bracero-Era California (2012) and The Right to the City: Social Justice and the Fight for Public Space (2003).

Emotionsseminariet/emogu in collaboration with the Feminist seminar

Tid: 2017-10-06 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Sofia Björk, Department of Sociology and Work Science, UoG Emotions and empathic imagination: Parents relating to norms of work, parenthood and gender equality

Seminarieserien Arbetsliv och Välfärd/Working life and welfare: Work, age and retirement: the Lida-model

Tid: 2017-10-10 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Hans-Martin Hasselhorn, Bergische Universität, Wuppertal, Germany. Ordf Lotta Dellve

Allmänna seminariet: Mittseminarium - Hanna Uddbäck

Tid: 2017-10-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Mittseminarium - Hanna Uddbäck (Bland vanliga jobb och realistiska drömmar. Ungas väg till arbete i en svensk småstad) Ordförande: Lotta Dellve. Kommentatorer: Anna Peixoto och Johan Alfonsson

Sida 2 av 7

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11