Feministiska seminariet: Lunch-seminar

Tid: 2017-12-04 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarium

Lunch-seminar: Bring your lunch and any topic you like to discuss

Docentföreläsning Cathrin Wasshede: Smuts, passion och motstånd

Tid: 2017-12-06 kl 13:15

Evenemangstyp: Föreläsning

Ordförande Bengt Larsson

CSM/RESIST, seminarium: Consumer Activism

Tid: 2017-12-12 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Joint seminar with the Centre for Consumer Science (CFK) at the Gothenburg Research Institute to discuss two texts about consumer politics

Seminarieserien Arbetsliv och Välfärd/Working life and welfare: Retirement pathways according to accumulated living/working conditions in different groups

Tid: 2017-12-12 kl 13:15

Shawanda Stockfelt, Inst Sociologi och Arbetsvetenskap

STS Seminar: Projektet "Ungas kraft" vid Universeum. Tankar om följeforskningen and Dietary advice and the urge for certainty

Tid: 2017-12-15 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Anna Samuelsson (Department of Sociology and Work Science, University of Gothenburg) Andreas Gunnarsson (Department of Sociology and Work Science, University of Gothenburg)

Sida 2 av 4

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11