Allmänna seminariet: Halvtidsseminarium för doktorand Johan Alfonsson

Tid: 2016-06-09 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarieserie

Lunchseminar: Feminist utopias

Öppet seminarium om praktikplatser för nyanlända

Tid: 2016-06-14 kl 13:00
Plats: Humanisten, Renströmsgatan 6 - Stora Hörsalen

Evenemangstyp: Seminarium

Hur kan praktikplatser vid Göteborgs universitet öppna rum? Erfarenheter, svårigheter och möjligheter!

Allmänna seminariet: Emogu Interspecies Communication - the Role of the Horse in Learning and Emotional Development

Tid: 2016-06-15 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Åsa Björnberg Founder of Chiron Leadership and Personal Development Ltd, and Executive Coach and Family Business Expert, London Business School Commentator: Petra Andersson, FD, Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori.

The challenges of an offshore humanism

Tid: 2016-06-15 kl 16:00

Evenemangstyp: Seminarium

Paul Gilroy is a leading scholar in the fields of cultural studies and postcolonial theory. His books include Black Atlantic: Modernity and Double Consciousness (1993), After Empire: Multiculture or Postcolonial Melancholia (2004), Black Britain - A Photographic History (2007) and Darker Than Blue: On the Moral Economies of Black Atlantic Culture (2010). Since 2012, he is Professor of American and English Literature at King´s College, having previously been Giddens Professor of Social Theory at the London School of Economics (2005-2012), Charlotte Marian Saden Professor of African American Studies and Sociology at Yale (1999-2005) and Professor of Cultural Studies and Sociology at Goldsmiths College (1995-1999). The lecture is co-organised by Department of Sociology and Work Science, Department of Cultural Science, University of Gothenburg and Ord & Bild.

Föreläsare: Paul Gilroy, Kings College, University of London

Sida 3 av 4

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).