Boksläpp: Miljöpolitik - i går, i dag, i morgon

Tid: 2017-10-13 kl 13:00
Plats: Dragonen, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Debatt, Föreläsning

Hur kan vi bevara de naturresurser som tillhör oss alla samtidigt som vi slår vakt om demokratin och den individuella valfriheten? Den 13 oktober 2017 presenterar professor emeritus Lennart J. Lundqvist sin nya bok "Miljöpolitik - igår, i dag, i morgon" på ett seminarium vid Göteborgs universitet. Därefter följer en paneldiskussion om miljöpolitikens utmaningar förr och nu. Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla. Välkommen att anmäla dig lite längre ner på sidan.

Seminarieserien Arbetsliv och Välfärd/Working life and welfare: Organizational values and attractive workplaces

Tid: 2017-10-17 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Urmi Biswas, University of Baroda, Vadodara. Karin Allard, Inst Sociologi och Arbetsvetenskap, GU. Ordf Lotta Dellve

Allmänna seminariet och STS: What´s so funny ´bout peace, love and understanding? On (dis)agreement in public and academic debate

Tid: 2017-10-19 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

OBS! Seminariet startar 13.00 prick. Professor Alan Irwin will be awarded the honorary doctorate degree on Friday, October 20. This is his Honorary Docotorate Lecture Ordf: Linda Soneryd

Seminarieserien Arbetsliv och Välfärd. Bokseminarium: Arbetslivet (2017)

Tid: 2017-10-24 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarium

Ordföranden: Mattias Bengtsson och Tomas Berglund. Därefter postseminarium i lunchrummet som Studentlitteratur står för.

Konfliktseminarium

Tid: 2017-10-25 kl 09:00

Evenemangstyp: Seminarium

En presentation av en metod för att intervenera i grupper och organisationer. Förhållningssättet bygger på gestaltmetodik i allmänhet och det arbete som bedrivs på Gestalt international Study Center, Cape Code USA i synnerhet. Seminariet kretsar således kring "The Cape Code Model for high impact interventions i groups and small organisations."

Sida 3 av 7

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11