Kalendarium

Gemensamt seminarium USS & MERGU: Imagined independence among Swedish highly skilled labour migrants.

Tid: 2017-05-16 kl 15:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Ylva Wallinder, Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, Göteborgs universitet. presenterar en del i sin avhandling "Imagined independence among Swedish highly skilled labour migrants." Diskutanter: Denis Frank & Marie Carlson, Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, Göteborgs universitet. Ordförande: Oksana Shmulyar Gréen

Allmänna seminariet: Mafia Life: Love, Death and Making Money at the Heart of Organized Crime

Tid: 2017-05-17 kl 13:15

Medverkande: Federico Varese Ordförande: Gabriella Elgenius

Föreläsare: Federico Varese

Allmänt seminarium/Governance-seminarium: Den tudelade välfärden - exemplet sjukvårdsförsäkringar

Tid: 2017-05-24 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Debatten om vinster i välfärden handlar om offentlig eller privat drift av vård, skola och omsorg. Samtidigt händer en del på finansieringssidan, exempelvis den snabba framväxten av privata sjukvårdsförsäkringar. Hur förändras välfärdsmodellen av de nya upptoppningsmöjligheterna inom vård, skola och omsorg? Och finns det något samband mellan privatiserad drift och privatiserad finansiering?

Föreläsare: John Lapidus, Ekonomi och samhälle, GU Bengt Larsson, ordförande

Allmänna seminariet: CRITICALLY DIFFERING IN A COMMON CITY.

Tid: 2017-05-29 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Presenter: Laurent Thevenot Titel: CRITICALLY DIFFERING IN A COMMON CITY. Arts of human cohabitation and urban composition in a comparative perspective Ordförande: Kerstin Jacobsson Discussant: Emma Engdahl

Third Nordic STS Conference.

Tid: 2017-05-31 kl 09:00

Evenemangstyp: Konferens

Sida 3 av 5

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11