Kalendarium

Carl Wilén presenterar sitt avhandlings-PM: Om våld, sociala rörelser och det politiska i den haitiska revolutionen

Tid: 2015-02-04 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Seminariet är ett samarrangemang mellan det allmänna seminariet och CSM.

Föreläsare: Kommentatorer: Per Månson och Olof Reichenberg Ordförande: Abby Peterson Handledare: Håkan Thörn och Daniel Seldén

Caroline Hasselgren PM seminarium

Tid: 2015-02-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Avhandlingen kommer i korthet att handla om samspelet mellan sociala och genetiska faktorer vid utveckling av Altzheimer´s sjukdom.

Föreläsare: Kommentatorer: Bengt Larsson samt Erica Nordlander Huvudhandledare: Björn Halleröd

Josefin Persdotter avhandlings-PM

Tid: 2015-02-18 kl 13:15

Nuhi Bajqinca mittseminarium

Tid: 2015-02-25 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Nuhi Bajqinca lägger fram delar av sitt avhandlingsmanus med arbetstiteln "Policy analysis relating the subject of mother tongue from 1960's to the current curriculum in 2011".

Föreläsare: Kommentatorer: Jan Gustafsson, Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärarande, och Johan Rosquist, Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap. Ordförande: Abby Peterson.

Slutseminarium, Patrik Vulkan

Tid: 2015-03-03 kl 13:00

Sida 3 av 5

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).