Allmänna seminariet och MERGU: Migration Identitet Medborgarskap

Tid: 2016-10-26 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Allmänna seminariet: The Missing Revolution? International Relations and Domestic Politics in Bahrain

Tid: 2016-11-02 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Föreläsare: Dr Daniel Ritter, Assistant Professor, Department of Sociology, Stockholm University

The Sociology of emotions seminar at the University of Gothenburg (Emogu)

Tid: 2016-11-04 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Negotiating Ambivalence: The Emotional Regime of the Swedish Social Insurance Agency. Kerstin Jacobsson, Professor, Department of Sociology and Work Science, University of Gothenburg.

Föreläsare: Kerstin Jacobsson, Professor, Department of Sociology and Work Science, University of Gothenburg.

Pille Raats Strauss Mid-Term seminar

Tid: 2016-11-23 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Temporary agency work: an international comparative study on organizational practices and consequences on employee well being

The Sociology of emotions seminar at the University of Gothenburg (Emogu)

Tid: 2016-12-02 kl 13:15

TBA

Sida 3 av 4

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).