Politics of Expertise

Reflexiv historisk sociologi

Tid: 2015-10-01 kl 10:15

Historiesociologiska seminariet

CSM SEMINARS: "Urban grassroots movements in Central and Eastern Europe"

Tid: 2015-10-01 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Book launch. The seminar is followed by a reception in the lunch room.

Föreläsare: The book is edited by Kerstin Jacobsson. Discussant: Filip Wijkström, Stockholm School of Economics

EMOTIONS SEMINAR, Emotional encounters in family and working life

Tid: 2015-10-02 kl 14:15

Föreläsare: Sofia Björk

Ordningsmakter inom ordningsmakten - diskurskamp, dilemman och motstånd i blivande polisers samtal om mångfald

Tid: 2015-10-07 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Allmänna seminariet. Seminariet behandlar resultaten av Wieslanders avhandling i pedagogiskt arbete om mångfaldsnormer inom svensk polisutbildning. Avhandlingen visar hur mångfald, med fokus på kultur, religion och etnicitet, ges skilda betydelser i blivande polisers samtal och att det pågår en kamp om hur samhällets mångfald ska förstås i relation till polisens sammansättning och arbete.

Föreläsare: Malin Wieslander Fil. Dr. pedagogiskt arbete Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap Karlstads universitet

Sida 3 av 9

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).