Feministiskt seminarium

Tid: 2015-05-21 kl 12:00

Evenemangstyp: Seminarieserie

Seminariet är en brown-bag, så vi träffas över medhavd lunch och lyssnar och diskuterar. Innehåll meddelas senare.

Preserving uniqueness through quasi-standardization: the role of templates in person-centred care

Tid: 2015-05-22 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Seminarieserie vetenskapsteori och vetenskaps- och teknikstudier

Föreläsare: Doris Lydahl

How are power/orders physically installed in our bodies? What effects does the entanglement of power and flesh have in the way subject, sex/gender and the world are becoming?

Tid: 2015-05-22 kl 14:15

Föreläsare: Jessika Grahm Department of Global Studies/Human Ecology, GU

Utbildningssociologiskt seminarium

Tid: 2015-05-25 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarieserie

Vi planerar tillsammans vad den utbildningssociologiska seminarieseriens tillfällen ska innehålla under höstterminen 2015 samt diskuterar utformningen av en text om utbildningssociologi som forskningsområde till institutionens hemsida. Alla är välkomna!

Föreläsare:

Återkommer med mer information

Tid: 2015-05-26 kl 13:15

Föreläsare: Ylva Wallinder

Sida 3 av 5

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).