Allmänna seminariet: The violence of fossil capital: From the first coal mines to the age of Trump

Seminarieserie

Andreas Malm teaches human ecology at Lund University. His research focuses on various aspects of climate change, including the history of fossil fuels in capitalist development, environmental philosophy and literature in a warming world, and impacts of global warming in the Middle East. His book Fossil Capital: The Rise of Steam Power and the Roots of Global Warming (Verso) received the Isaac and Tamara Deutscher Memorial Prize for 2016. In 2017, Verso will publish his The Progress of this Storm: Nature and Society in a Warming World.
Ordförande: Håkan Thörn

Datum: 2017-02-28