• Nypublicerat av Linda Soneryd

[2016-03-03] Linda Soneryd (2015) What is at stake? Practices of linking actors, issues and scales in environmental politics. Nordic Journal of Science and Technology Studies, 3(2): 18-23

• Nypublicerat om vardagslivets finansialisering

[2016-03-03] Flera forskare vid institutionen har skrivit kapitel i rapporten Vardagslivets finansialisering, publicerad i Centrum för konsumtionskaps rapportserie: Oskar Engdahl, Jane Pettersson, Bengt Larsson samt Lars Crusefalk.

• Nypublicerat av Marie Carlson

[2016-03-02] Carlson, Marie & Tuba Kanci (2016) "The nationalised and gendered citizen in a global world ¿ examples from textbooks, policy and steering documents in Turkey and Sweden" Gender and Education has been published on Taylor & Francis Online.

• Nypublicerat av Håkan Thörn

[2016-02-23] Thörn, H. (2016) ¿Politics of responsibility: governing distant populations through civil society in Mozambique, Rwanda and South Africa¿, Third World Quarterly.

• Nypublicerat av Linda Corin m fl

[2016-01-29] Managers¿ Turnover in the Public Sector¿The Role of Psychosocial Working Conditions, International Journal of Public Administration