Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap

Universitetet har tre uppgifter; forskning, utbildning och samverkan. Att samverka med det omgivande samhället blir allt viktigare för Göteborgs universitet. Vi skall vara en aktiv part i samhällsdebatten och sprida den kunskap som successivt växer fram genom den forskning och utbildning som bedrivs.
Samverkan är också intressant och viktig för universitetet självt. Genom kontakter med samhället får vi influenser som kan komma till nytta i framtida forskning och utbildning.
Institutionen för Sociologi och Arbetsvetenskap har ett brett verksamhetsområde och vi har erfarenheter från olika typer av samverkansformer, från enstaka seminarier och föreläsningar till uppdragsutbildningar och Forsknings- och utvecklingsprojekt i nära samarbete med praktiker.
Institutionen startade den 1 januari 2012 och därmed startade också uppbyggnaden en samverkansfunktion som vill vara en aktiv part för både akademin och det omgivande samhället.

Kontaktinformation

Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap

Box 720, 405 30 Göteborg, Besöksadress Skanstorget 18

Telefon:
031-786 0000

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2018-03-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://socav.gu.se/Samverkan/?languageId=100000&disableRedirect=true&returnUrl=http%3A%2F%2Fsocav.gu.se%2Fenglish%2Fcooperation%2F%3Fprint%3Dtrue%26languageId%3D100001
Utskriftsdatum: 2020-02-26