Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Vad har kameran i kikaren?

  [2018-06-19] - Jag har aldrig mött ett så stort intresse för ett forskningsprojekt som jag deltagit i, säger Cecilia Hansen Löfstrand. När Afa försäkring släppte sin pressrelease började telefonen ringa, framförallt var det personer från bevakningsbranschen som hörde av sig. Hennes projekt skall studera vilka effekter kroppsburna kameror får för olika typer av bevakningspersonal.

 • Ny bok om Prideparader

  [2018-06-19] Boken ¿Pride Parades and LGBT Movements: Political Participation in an International Comparative Perspective¿ har precis kommit ut på förlaget Routledge och är skriven av Abby Peterson, Mattias Wahlström, bägge vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap och Magnus Wennerhag vid Södertörns högskola.

 • Stina Larsson prisad

  [2018-06-19] Stina Larsson, dramalärare vid institutionen, var en i lärarlaget som fick årets pedagogiska pris vid Sahlgrenska akademin. Lärarna har länge arbetat med drama som ett sätt att rusta blivande sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inför yrkeslivet. Dramaövningarna är väl förankrade i både forskning och mot lärandemålen i utbildningsplanerna, och ger studenterna möjlighet att öva, pröva och reflektera.

 • Våra forskare i media, Bertil Rolandsson

  [2018-06-18] Bertil Rolandsson har blivit intervjuad (18/6) i Dagens Industri med anledning av att Moderaterna ser gig- och plattformsekonomin som en lovande jobbskapare som kan sänka trösklarna till arbetsmarknaden.

 • Våra forskare i media, Sofia Björk

  [2018-06-12] I dagens G-P (12/6) intervjuas Sofia Björk ang den repport som hon och Mattias Wahlström har skrivit om Hbtq-personers sociala arbetsmiljö i Göteborgs Stad.

Fler nyheter

Kontaktinformation

Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap

Box 720, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Skanstorget 18 (För karta och vägbeskrivning, se "Kontakta oss")

Telefon:
031-786 0000

Fax:
031-786 4764

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2012-01-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?