• Våra forskare i media, Gunnar Gillberg.

[2019-06-18] Gunnar Gillberg har blivit intervjuat i två tidningar om ungas villkor på arbetsmarknaden.

• Skall studera digitaliseringens påverkan på nordiskt arbetsliv

[2019-06-17] Department for Sociology and Work Science have been granted network funding, involving Nordic researchers from Denmark (University for Copenhagen/FAOS), Norway (Fafo/Oslo), Sweden (University of Gothenburg), Finland (University of Tampere/Finnish Institute of Occupational Health) and Iceland (University of Reykjavik). The researchers will be investigating how digitalization of work have impact on institutional arrangements, shaping skill requirements and employment relations in Nordic working lives. Project leader and contact person: Associate Professor Bertil Rolandsson (bertil.rolandsson@gu.se)

• Våra forskare i media, Mattias Bengtsson. Att bryta mot normen

[2019-06-17] Mattias Bengtsson har intervjuats i Magasinet Publikt om människor som väljer att leva på ett annorlunda sätt.

• Våra forskare i media, Lotta Dellve

[2019-06-14] Våra forskare i media, Lotta Dellve kommenterar i GP en tävling om Europas bästa arbetsplats. "Att sprida goda exempel är ett välbeprövat sätt att bidra till fortsatt utveckling av arbetsförhållanden. Det ger idéer om vad och hur man ska göra"

• Sociologi och arbetsvetenskap värd för nationell konferens om Snabbspår för nyanlända

[2019-06-10] Göteborgs universitet och Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap är värd för en nationell konferens om erfarenheterna av regeringens initiativ för att snabbt få ut flyktingar på arbetsmarknaden, Snabbspåret för nyanlända.