Kalendarium

Arbetslivsseminarium: Work-in-progress: Individual wage setting - from policy to practice

Tid: 2018-11-13 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Bengt Larsson, Ylva Ulfsdotter Eriksson & Petra Adolfsson: "Dimension of worth in work. Value from performance, tasks and markets" Ylva Ulfsdotter Eriksson, Bengt Larsson & Petra Adolfsson: "What Organizations Values in Employees Performance, Behaviors and Traits. Aspects of Orders of Worth in Salary Criteria."

Allmänt seminarium/Public seminar (Hosted by CSM): Why materialism must be historical (-geographic)

Tid: 2018-11-14 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Don Mitchell is Professor of Cultural Geography at Uppsala University and Distinguished Professor of Geography Emeritus at Syracuse University. Today¿s presentation deals with the question why materialism must be historical (-geographical) and how historical(-geographical) analyses contribute to understanding political-economic determinants of landscapes, cultures, and urban public spaces. Ordf: Carl Cassegård, Medverkande:Don Mitchell

Public seminar: Why materialism must be historical (-geographic)

Tid: 2018-11-14 kl 13:15

Hosted by CSM, kommentator Don Mitchell

STS work in progress-seminarium: Andreas Gunnarsson lägger fram text

Tid: 2018-11-16 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

CSM-RESIST SEMINARS AUTUMN 2018: "When did the Movement of the Haitian Revolution Begin? On the Temporality of Collective Action"

Tid: 2018-11-22 kl 13:15

Carl Wilén, University of Gothenburg Discussant: Abby Peterson

Sida 1 av 4

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11