Kalendarium

CSM-RESIST: En fackförening för hemmen - hyresgästernas kollektiva mobilisering och sociala konfrontationer i Stockholm och Göteborg 1875-1942

Tid: 2020-02-20 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Hannes Rolf, Ersta Sköndal University Please note: The seminar will be held in Swedish.

CSM-RESIST: Organizing the Voice of Women. A Study of the Polish and Swedish Women´s Movements` Adaptation to International Structures

Tid: 2020-02-27 kl 13:15

Eva Karlberg, Södertörns Högskola och SCORE

Alkohol och droger i arbetslivet

Tid: 2020-02-27 kl 13:15
Plats: Pedagogen, Sal BE 014, Hus B, Läroverksgatan 15, Göteborg

Evenemangstyp: Seminarium

Den 27 februari bjuder WE och CERA in till ett öppet halvdagsseminarium om alkohol och droger i arbetslivet.

FLOV och SOCAV STS seminarium: Accounting the Future: An Ethnography of the European Spallation Source

Tid: 2020-02-28 kl 13:15

Ivanche Dimitrievski, Department of Food Technology, Lund University

Arbetsliv och välfärd: Organisatoriska förutsättningar, individuella lösningar och förlängt arbetsliv,Combining work and family. Views from highly educated Swedes

Tid: 2020-03-03 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Robin Jonsson, mfl "Organisatoriska förutsättningar, individuella lösningar och förlängt arbetsliv" Meret Hellum: "Combining work and family. Views from highly educated Swedes"

Sida 1 av 8

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11