STS Seminar:

Tid: 2018-02-08 kl 13:15

David Bennett

MERGU: Negotiating Distance after Migration: Sending and Carrying Things Across Borders

Tid: 2018-02-14 kl 09:15

Evenemangstyp: Seminarium

Kathy Burrell, Associate Professor University of Liverpool. Co-hosted by Centre on Global Migration and MERGU.

Arbetsliv och Välfärd: Mapping research on the interrelation between HRM and variations in industrial relations

Tid: 2018-02-20 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Barbara Bechter, University of Durham, UK Seminar in collaboration with CGHRM. Ordf Ylva Ulfsdotter Eriksson

PM-seminarium, Peter O'Reilly

Tid: 2018-02-28 kl 13:15

Ordf: Linda Soneryd Kommentatorer: Lotte Dellve Pille Strauss Raats

Sida 2 av 6

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11