Joint general sociology and CSM-Resist seminar

Tid: 2018-04-11 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Presenter: Agnes Gagyi, University of Gothenburg Title: "Informal subsistence and commons activism: the politicization of solidarity economy in times of crisis". Chair: Kerstin Jacobsson

Arbetsliv och Välfärd: Planning and Designing Flexible Office Work Environments

Tid: 2018-04-17 kl 13:15

Linda Rolfö, Ergonomi, KTH. Ordf: Lotta Dellve

STS Seminar:

Tid: 2018-04-27 kl 13:15

David Moats

MERGU: Ylva Wallinder and Linnea Åberg

Tid: 2018-05-02 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Ylva Wallinder, PhD Department of Sociology and Work Science. Boundaries of ¿otherness¿ among Swedish highly skilled labour migrants in Germany and the UK. Linnea Åberg, PhD at the Department of Sociology and Work Science and Högskolan Väst Civic Orientation Intervention under Review: the assignment to produce correct, clear and usable information about the Swedish society.

Allmänna seminariet: Deborah Gould

Tid: 2018-05-09 kl 13:15

Deborah Gould

Sida 4 av 6

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11