Arbetsliv och Välfärd: Polariseringsprogrammet: "Work in progress-seminarium"

Tid: 2018-05-15 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

"The Distribution of Occupational Prestige on a Polarized Labour Market", Erica Nordlander och Ylva Ulfsdotter Eriksson "Titel (TBA)", Tomas Berglund och Olof Reichenberg lägger fram artikelutkast (14-15)Ordf: Lotta Dellve

MERGU and CSM/RESIST: Negotiating Distance after Migration: Nationalism, Populism, and Radical Right Politics in Europe (and Beyond)

Tid: 2018-05-24 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

Jens Rydgren, Professor in Sociology, Stockholm University. In relation to the release of The Oxford Handbook of the Radical Right, edited by Rydgren and published by the Oxford University Press, 2018. A Social Science Seminar, co-hosted by the CGM, the Department of Political Science and the Department of Sociology and Work Science.

STS Seminar: Rehabilitating the Self-Caring Subject: A Material Semiotic Analysis of Living with Chronic Pain and Fatigue

Tid: 2018-05-25 kl 13:15

Else Vogel, Linköping University, Sweden Chair: Lisa Lindén

Arbetsliv och Välfärd: Polariseringsprogrammet: "Work in progress-seminarium"

Tid: 2018-05-29 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

"Arbetsmiljö och sjukskrivning i polariserad jobbstruktur", Linda Corin, Lotta Dellve, Gunnel Hensing lägger fram utkast på paper (13-14) "Titel (TBA)", Vedran Omanovic lägger fram utkast på paper (14-15) Ordf: Ylva Ulfsdotter Eriksson

Sida 6 av 8

Ytterligare kalenderhändelser

För information om ytterligare kalenderhändelser längre fram i tiden hänvisas till vår Kalender (i vänsterkolumnen).

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2016-02-11