CGHRM seminarium i samarbete med WE: Jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet

Seminarium

I anslutning till framväxten av #metoo-rörelsen arrangerar Centrum för global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning ett gemensamt seminarium kring jämställhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet. Vid seminariet redovisas aktuell forskning från Sverige såväl som från Danmark och Norge. Den inledande föreläsningen tar upp jämställdhet som ett attraktivt värde i organisationer. Sedan behandlas bland annat utbredning och konsekvenser av sexuella trakasserier samt verktyg för att förebygga och hantera sådana. Avslutningsvis presenterar HR-föreningen sin syn på vad som kan göras.

Inbjudan och anmälan via länken nedan.

Datum: 2018-04-19

Kategorier: Ekonomi/juridik