CGHRM frukostseminarium: Policy is not enough - The influence of the gendered workplace on fathers' use of parental leave in Sweden

Seminarium

Linda Haas forskning visar att svenska arbetsplatser fortfarande försvårar för yrkesverksamma pappor att vara föräldralediga. Linda Haas har undersökt organisationers kulturella normer och praktiker som gör det svårt för yrkesarbetande fäder att ta föräldraledigt i någon större mängd. Vid seminariet presenterar Linda Haas hur HR kan underlätta för yrkesarbetande pappor att ta mer föräldraledighet. Presentationen är baserad på intervjuer med 56 anställda i fem stora privata företag i Sverige. Presentationen hålls på engelska.

Inbjudan och anmälan via länken nedan.

Datum: 2018-04-25

Kategorier: Ekonomi/juridik