Skall studera digitaliseringens påverkan på nordiskt arbetsliv

Nyhet: 2019-06-17

Department for Sociology and Work Science have been granted network funding, involving Nordic researchers from Denmark (University for Copenhagen/FAOS), Norway (Fafo/Oslo), Sweden (University of Gothenburg), Finland (University of Tampere/Finnish Institute of Occupational Health) and Iceland (University of Reykjavik). The researchers will be investigating how digitalization of work have impact on institutional arrangements, shaping skill requirements and employment relations in Nordic working lives. Project leader and contact person: Associate Professor Bertil Rolandsson (bertil.rolandsson@gu.se)

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2012-01-03