Informationsmaterial

Skriften "Chef idag" togs fram på Arbetslivsinstitutet och beskriver den forskning som gjordes på institutet fram till 2006.

Informationsfolder, Chef idag

Det första informationsfoldern producerades våren 2009, i början av CHEFiOS-projektet och ger en överskådlig beskrivning.

Informationsfolder om CHEFiOS-projektetInom ramen för projektet genomfördes en enkätundersökning. Enkäten besvarades av flera hundra chefer vid två tillfällen. Nedanstående folder presenterar resultaten från den första enkäten.

Informationsfolder Enkäten hösten 2010

Våren 2013 publicerades en populärvetenskaplig presentatation av projektet. Den går att beställa hos Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, kostnad 120:- inkl moms, plus frakt. kontakta Gunilla Gustafsson

Populärvetenskaplig presentation av CHEFiOS-projektet

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2014-02-06