Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Amanda Gruneau

Amanda Gruneau, HR-specialist, Göteborgs Stads stadsdelsförvaltning Majorna-Linné

Som HR-specialist inom en av Göteborgs Stads stadsdelsförvaltningar har Amanda Greneau i uppdrag att stötta cheferna i deras uppdrag. Amanda läste uppdragsutbildningen Chefios-BAS hösten 2014.

Varför valde du uppdragsutbildningen inom Chefios?

Jag gillar att utbildningen är forskningsbaserad. För mig var BAS-kursen främst en kompetensutveckling som gav mig nya perspektiv på hur jag kan tänka kring organisationen. Sen har vi inom stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné inte någon plan för om vi ska gå vidare och arbeta med de verktyg som introduceras i fördjupningskurserna. Men det finns idag ett engagemang inom Göteborgs Stad kring Chefios-projektet och möjligheterna att lära av varandra är stor.

Vad tar du med dig från kursen?

Kursen var en ögonöppnare för mig. Den gav mig en tydligare bild av chefernas förutsättningar i organisationen och fick mig att fundera på hur vi kan ge cheferna möjligheter att klara sitt uppdrag. Kursen kändes otroligt relevant för mig som HR-specialist. Rent konkret har det inneburit att jag när vi ska skapa nya rutiner tänker ett varv till för att

 

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2015-01-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?