Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Information om studien

Denna studie berör arbetsgivares kontroller på internet i samband med rekrytering och dess konsekvenser för organisationer och arbetssökande på svensk arbetsmarknad. Studien genomförs av Christel Backman och Anna Hedenus vid Institutionen för Sociologi & Arbetsvetenskap, Göteborgs Universitet och finansieras av forskningsrådet Forte [diarienummer 2013-1105].

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som genomför rekryteringar och som någon gång använt dig av informationssökning på internet i samband med en rekrytering.

Om du vill delta i studien anmäler du ditt intresse via denna länk: https://sunet.artologik.net/gu/Survey/618 Här finner du även mer information om studien samt en kort webenkät som tar ca 5 minuter att fylla i.

Du deltar anonymt i studien vilket betyder att det inte kommer framgå av studien vilka personer som deltagit eller vilka organisationer de arbetar i. Efter att du anmält ditt intresse till studien kan du när som helst ångra dig och ta tillbaks din anmälan. Kontakta oss i så fall via epost eller telefon.

Har du några frågor kring studien är du varmt välkommen att kontakta oss!
Christel Backman
Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap
Göteborgs universitet
031-786 5813
christel.backman@socav.gu.se

Anna Hedenus
Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap
Göteborgs universitet
031-786 4784
anna.hedenus@socav.gu.se

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2015-12-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?