Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Behandling av personuppgifter

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (SFS 1998:2004). Personuppgiftsansvarig är Göteborgs universitet. Dina svar kommer alltid att behandlas så att inte obehöriga kan ta del av dem. När projektet har avslutats kommer allt datamaterial arkiveras vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap i enlighet med Göteborgs Universitets regler för hantering och arkivering av forskningshandlingar. Tio år efter avslutat projekt kommer ett beslut tas om huruvida forskningsmaterialet bedöms ha något värde för framtiden eller om det kan gallras ut.

Resultaten från studien kommer att publiceras i vetenskapliga tidskrifter och i populärvetenskapliga publikationer och presentationer. Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med oss igen eller besöka hemsida på nytt. Alla citat och resultat kommer att presenteras på ett sådant sätt att enskildas identitet och deltagande inte kan urskiljas.

Det är helt frivilligt att delta i studien och du kan närsomhelst ändra dig och avbryta din medverkan. Du behöver inte ange något skäl till att du vill avbryta din medverkan. Om du avbryter din medverkan kommer det material där du medverkar att förstöras.

Personuppgiftsombud, Göteborgs universitet: Kristina Ullgren, telefon 031 – 786 1092, e-post kristina.ullgren@gu.se

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2014-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?