Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Projektmedarbetare

Christel Backman
Christel Backman disputerade 2012 på en avhandling om arbetsgivares användning av belastningsregisterkontroller. Avhandlingen fick utmärkelsen ”Årets HR-forskning”. Christel fortsätter att undersöka arbetsgivares bedömningar av jobbsökande och processerna kring vem som får eller inte får anställning genom projektet ”Vem får jobb på sin Facebook profil? Arbetsgivares användning av internetsökningar i samband med rekrytering”.

Anna Hedenus
Anna Hedenus disputerade 2011 med en avhandling om människors förhållande till arbete, identitet och konsumtion efter ett plötsligt tillskott av pengar. Anna har efter det forskat kring betydelsen av yrkesvägledande material och yrkesstereotyper för social reproduktion på arbetsmarknaden, samt undervisat i bl.a. Organisation och ledarskap. I projektet ”Vem får jobb på sin Facebook profil? Arbetsgivares användning av internetsökningar i samband med rekrytering” fortsätter Anna att granska hur information tolkas och kontextualiseras i relation till föreställningar kring arbete och ideala yrkesutövare.

Kontakta oss

Christel Backman
Telefon 031-786 58 13, epost christel.backman@gu.se
Anna Hedenus
Telefon 031-786 47 84, epost anna.hedenus@socav.gu.se


 

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2016-04-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?