Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Så skapas goda jobb och väl fungerande verksamhet i offentlig sektor

CHEFiOS-projektet (Chefskap, Hälsa, Effektivitet i Offentlig Sektor) fokuserar på de organisatoriska förutsättningarna för att var chef. Det hjälper inte om en chef har utmärkta ledaregenskaper om han eller hon leder en organisation som inte fungerar.
Projektets upplägg innebär ett antal steg enlig en modell som kallas KAPPA. (Kartlägga, Analysera, Presentera, Process samt Aktivitet). Projektet har utvecklat ett flertal analysinstrument som testas i samarbetskommunerna. Forskarteamet följer också ett antal ledningsgrupper för att studera hur förändringsprocessen utvecklas över tid.
Projektet är ett tvärvetenskapligt forsknings- och utvecklingsprojekt som leds från Institutionen för arbetsvetenskap med forskare från Göteborg, Stockholm och Högskolan Väst.
Projektet pågår fram till 2012 och stöds av Vinnova, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad, Previa samt de kommuner som projektet samarbetar med (Alingsås, Ale, Borås samt Göteborg vatten).
För mer generell information klicka här.

Sidansvarig: Paulin Nande|Sidan uppdaterades: 2010-10-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?