Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Publikationer vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap

Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap bildades 2012 genom en sammanslagning av Sociologiska institutionen och Institutionen för arbetsvetenskap.

Till vänster finns förteckningar över de publikationer som utgivits på de bägge institutionerna i olika publikationsserier. En del av serierna är avslutade.

Merparten av institutionens forskningsresultat publiceras i böcker och vetenskapliga tidskrifter och inte i dessa samlingar. För att få tillgång till publicerade artiklar och böcker, kontakta respektive forskare.

De publikationsserier som är aktiva är:

Doktorsavhandlingar vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap. Avhandlingsserinen börjar 1969

Forskningsrapporter i sociologi. Den första rapporten publicerades 1964.

Gothenburg studies in Work Sceince innehåller doktorsavhandlingar och forskningsrapporter inom ämnet Arbetsvetenskap. Första rapporten är daterad 2003. (Vid sammanslagningen med Sociologiska institutionen år 2012, ändrade skriftserien namn från Skrifter från institutionen för arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet till Gothenburg Studies in Work Science.) ​

STS Research Reports innehåller forskningsrapporter och doktorsavhandlingar. Den första rapporten publicerades 2006

Working papers - Department of Sociology and Work Science startade 2013.

Till vänster finns både aktiva och avslutade publikationsserier med förteckningar över artiklarnas namn och författare. I en del fall finns även pdf:er länkade till aktuell artikel.

För att hitta publikationer skrivna av enskilda forskare eller publikationer publicerade vid de två tidigare institutionerna hänvisas även till till Göteborgs universitets publikationsdatanbas, GUP http://gup.ub.gu.se/, eller GUPEA, https://gupea.ub.gu.se/

 

 

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2016-04-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://socav.gu.se/forskning/publikationer/
Utskriftsdatum: 2020-01-26