Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Videogalleri

Här har vi samlat en del av de videoproduktioner som gjorts på institutionen.

Institutionens egna rockband presenterar institutionen180424

Sedan flera år har institutionen ett eget rockband med det passande namnet "Institutionen". I denna unika rockvideo presenteras institutionens verksamhet.

Stellan Vinthagen 180323

Stellan Vinthagen har utnämnts till professor i sociologi vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet. Sedan tidigare har han en professur vid University of Massachusetts Amherst. Stellans forskning inriktar sig mot civilt motstånd i olika former, ofta handlar det om konflikter mellan ursprungsbefolkningar och majoritetssamhället.

Rikard Sandberg har läst magisterprogrammet i arbetsvetenskap160316

Intervju med Rikard Sandberg, tidigare student på Magisterprogrammet i Arbetsvetenskap om varför man skall läsa margisterprogrammet.

Rickard Silva 160404

En sökning på nätet ledde till ett projekt på Göteborgs kommun, som ledde till en masteruppsats, som ledde till en anställning, som ledde till ännu en anställning. Rickard Silva arbetar på Göteborgs kommun med frågor som berör ungdomar och kriminalitet, något som han intresserade sig för redan på gymnasiet.

Åse Eliason Bjurström 160517

Åse Eliason Bjurström är en av institutionens dramapedagoger, här berättar hon om sig själv och vilken roll drama kan spela i undervisningen på institutionen.

Forskningsprojekt Sociala medier och våldsbejakande extremism

Mattias Wahlström, docent vid institutionen har fått medel från Vetenskapsrådet för att studera sociala medier och våldsbejakande extremism.

Antigoni Nikoaou 170124

Intervju med Antigoni Nikoaou student på Global HRM master

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2018-09-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?