Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Jämlikhet, likabehandling och en god studiemiljö

Alla studenter ska behandlas lika och bemötas med respekt oavsett ålder, kön, etnisk tillhörighet, trosuppfattning, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Vid varje institution finns en likabehandlingsrepresentant som är kontaktperson i frågor kopplade till jämställdhet och likabehandling. Vid institutionen för sociologi och arbetsvetenskap är detta Maria Jansson. (Från vårterminen 2016 vikarierar Birgitta Jordansson)

När det gäller studiemiljön vid institutionen kan ni kontakta institutionens studentombud (SAMO) som företräder studiekamraterna i arbetsmiljöfrågor och arbetar med att förbättra arbetsmiljön, maila till samo.sovav@gota.gu.se. Mer information finns även på följande sida: studentarbetsmiljö.

Utsatt för diskriminering eller trakasserier?

Ta kontakt med likabehandlingsrepresentanten, din lärare eller någon annan vid universitetet. Se mer information här.

Policydokument

De aktuella arbetet när det gäller studiemiljö och likabehandling vid institutionen för sociologi och arbetsvetenskap är följande:
ARBETSMILJÖPLAN 2016LIKABEHANDLINGSPLAN 2015

 

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2016-05-31
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?