Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lärarprogrammet - LAU390

Examensarbete - grundläggande nivå

(FÖR ALLA STUDENTER ANTAGNA FÖRE HÖSTEN 2007 OCH FÖR STUDENTER ANTAGNA FRÅN OCH MED HÖSTEN 2007 SOM SKALL TA EN EXAMEN PÅ MAX 210 HP)

I din lärarexamen skall det ingå ett examensarbete på 15 högskolepoäng (10 p).

Innehåll

Examensarbetet innebär att skriva en vetenskaplig uppsats som syftar till att hos studenten utveckla ett vetenskapligt förhållningssätt till sin yrkesverksamhet. Det skall fördjupa studentens förmåga att självständigt och metodiskt bearbeta den kommande pedagogiska och didaktiska yrkesverksamheten.

Handledare

Göteborgs universitet har en bred kompetens inom olika forskningsområden. Beroende på vilket ämne du tänker skriva inom eller vilket problemområde du skall undersöka, så kommer du att tilldelas en handledare från den institution som har rätt kompetens för dig.

Handledare som har rätt kompetens för ert ämnesval

Var du får din handledning avgörs av ditt ämnesval och tillgänglig lärarkompetens inom Göteborgs universitet. Det kan innebära att du har din huvudinriktning inom till exempel matematik och svenska, men valt ett ämne där handledningskompetensen finns inom historia, pedagogik eller sociologi.

Aktuell information

Terminspecifik information ges på GUL

Tidigare publicerade examensarbeten

Sök efter tidigare publicerade examensarbeten i GUPEA som är ett universitetsgemensamt system för e-publicering av bland annat studentuppsatser.

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2012-09-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?