Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbytesstudier

Fördelarna med att studera utomlands inom ett utbytesprogram är många: du betalar inga terminsavgifter, du behåller studiestödet från CSN – och flera program erbjuder även stipendier.

Studenter* vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap har goda möjligheter att tillbringa tid utomlands som en del i sin studieperiod genom att åka ut på något av våra utbytesavtal. Det finns tre typer av avtal:

 1. Universitetsgemensamma avtal
  Kan sökas av alla studenter vid GU. Mer information hittar du på Studentportalen där även allmän information om studier och praktik utomlands finns samlad.
   
 2. Fakultetsövergripande avtal
  Kan sökas av alla studenter vid Samhällsvetenskapliga fakulteten. Mer information finns på fakultetens hemsida
   
 3. Institutionsavtal
  Kan sökas av alla studenter vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap. Mer information finns i vänsterspalten under "Institutionsavtal".


Det finns öven möjligheter till praktik utomlands. För mer information, se Studentportalen
 

* Lärarstudenter hittar mer information om utbytesstudier här: http://studentportal.gu.se/minastudier/lararutbildning/studerautomlands/

Mer information

Vänligen kontakta Mark Elam eller Ulrika Agby, internationella koordinatorer vid institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, för mer information om utbytesmöjligheter.

Sidansvarig: Anders Östebo|Sidan uppdaterades: 2017-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?